Publiciteit

1,5 meter afstand en het organiseren van een boekpresentatie staan volledig haaks op elkaar. Dat betekent helaas het uitstellen van mijn zo goed georganiseerde evenement. Of, ik geef er een creatieve draai aan! Wellicht vallen de publicaties van Geen Verweer samen met zijn derde roman Maureen.

Eerder was er veel landelijke aandacht voor de eerste én tweede roman. en donderdag 27 juni 2019 een radio-interview. Het interview is uitgezonden tijdens “De Late Avond”(en herhaald) op 17 regionale zenders met een bereik van 3 miljoen luisteraars.

Ook het tweede interview, waarin Harm vertelt over zijn privéleven en op welke wijze dit zijn schrijven van Geen Verweer beïnvloedt, werd uitgezonden op de 17 regionale zenders (het is nog steeds te beluisteren via uitzending gemist en via de links op deze pagina!).

Door recente publiciteit is de verkoop van Harms eerste boek verdubbeld en is er veel aandacht voor en veel vraag naar zijn tweede roman Geen verweer.

Er zijn op dit moment concrete plannen op welke wijze Geen Verweer en ook Maureen het daglicht gaan zien. Hiervoor zijn contacten met de landelijke media.

Link naar twee radio-interviews

Vraag voor geringe bijdrage E-book van Geen Verweer (pré-uitgave)

Landelijke aandacht voor mijn nieuwe boek