Blog – Brieven

In dit gedeelte lees je reacties op BRIEVEN. Ook andere boeiende bijdragen zijn natuurlijk welkom. Ook zal mijn bijdrage leveren.

Dus houd vooral mijn FictieBLOGBRIEVEN in de gaten en laat je inspireren!

Ruimte voor jouw bijdrage / reactie onderaan alle FictieBlogs!

10 gedachten over “Blog – Brieven”

 1. “Vertrek!” is wel een heftig fragment, knap hoe kun je zo’n brieffragment verzint. Gelukkig is het maar fictie, want zo gestoord kan een ouder niet zijn.

 2. Door jouw schrijven ben ik gaan zoeken naar brieven die ik van jou heb gekregen. En gevonden. Jouw stukje sluit naadloos bij deze brief en mijn gevoel aan.

 3. Verrassend hoe je Brieven schrijft, ik kom tijdens het lezen wel heel dicht bij je. Knap gedaan en ga vooral zo door. Brieven is heel anders dan je eerste twee boeken.
  Ik kijk uit naar de papieren versie van Geen Verweer.

 4. Bedankt voor het toezenden van je fragmenten. Het is nu nog een gatenkaas met grote tijdsprongen. Ik neem aan dat je die gaat vullen. Leest wel gemakkelijk.
  Jouw idee voor dit verhaal met als rode draad alle verzamelde brieven vind ik wel creatief en het zal een inkijkje geven in het leven van de hoofdpersonage.

 5. Grappig dat ik in je boek een rol in het hoofdstuk Warsteiner lijk te spelen. Je hebt met weinig woorden heel veel geschreven. Mooi! Ik ga ook je eerdere boeken lezen.

 6. Ter bescherming van de B & P heb ik de inhoud van het bericht verwijderd.

 7. Leuk dat ik als eerste kan reageren. Ik heb je eerste bijdragen gelezen en bekeken. Een mooie aanpak en vanaf het begin ben ik nieuwsgierig. Wanneer jij zo vroeg in je jeugd begint, gaat het een flink boek worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *